Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου ιστολόγιο, να περιηγηθούμε μαζί σε δημιουργίες, αποτέλεσμα φαντασίας και καλλιτεχνικής έκφρασης. Οι χειροτεχνίες που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο ιστολόγιο είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εμπειρίας 20 ετών. Στο διάστημα αυτό ασχολήθηκα επίσης με διακόσμηση μπομπονιέρας (γάμου και βάπτισης), ημερολογίων και επαγγελματικών χώρων. Οι κατασκευές και τα εργόχειρα γίνονται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη ανάλογα με τον χώρο, τις απαιτήσεις και τις επιλογές.
 

Δημιουργίες

Εργόχειρα

Η κλωστή μετατρέπεται σε ρομαντικά σχέδια που στολίζουν το σπίτι και μας οδηγούν σε μονοπάτια νοσταλγίας.

Κόσμημα

Το κόσμημα από τα βάθη του χρόνου έχει στη ζωή μας σημαντικό ρόλο. Σήμερα, με την ποικιλία των υλικών, τη φαντασία και το μεράκι το αποτέλεσμα δικαιώνει και τον πιο απαιτητικό οπαδό του κοσμήματος.

Μάσκες

Ο γύψος μπαίνει σε καλούπια και με τη βοήθεια πινέλου, χρωμάτων και υφάσματος μας δίνει μια ιδιαίτερη πρόταση διακόσμησης για κάθε χώρο.

Ξύλο

Με βάση τα ραβδάκια της κανέλας, οι συνθέσεις χαρίζουν στον χώρο ομορφιά και τη ζεστή μυρωδιά της κανέλας.

Γυαλί

Κάθε άδειο μπουκάλι, αφού διακοσμηθεί, βρίσκει μια όμορφη γωνιά σε κάθε χώρο, αποτελώντας πηγή δημιουργίας και σωστής χρήσης των υλικών της φύσης

Κερί

Όλα τα κεριά είναι όμορφα από μόνα τους αλλά γίνονται ομορφότερα με δημιουργικές παρεμβάσεις.

Χάντρες

Αντικείμενα που παίρνουν λάμψη με υλικά όπως οι χάντρες και οι πούλιες, την οποία και εκπέμπουν στον χώρο.

Τσάντες

Το πρωταρχικό ρόλο στα αξεσουάρ της γυναίκας αλλά και του άντρα σήμερα κατέχει η τσάντα. Όχι μόνο συμπληρώνει το ντύσιμο αλλά κατέχει και χρηστική αξία γιατί συγκεντρώνει τα προσωπικά μας αντικείμενα.

Γάμος – Βάπτιση

Ρομαντικές πινελιές σε όμορφες στιγμές.